Referenties


Geert Hoving – Directeur Cvites bv

”Het is wat vreemd om als werkgever iets te schrijven over een voormalig werknemer die in dezelfde branche voor zichzelf begonnen is en waarvan je helemaal geen afscheid wilde nemen. En dat is aan de andere kant juist de reden waarom ik het wel doe. Bas heeft ruim zes jaar bij Cvites gewerkt. Aanvankelijk als re- integratieadviseur maar Bas maakte al snel duidelijk dat hij verder wilde en dat hij het loopbaanvak ambieerde. Bas houdt van mensen, hij is een mensenmens. Het lukt hem als geen ander om je direct op je gemak te stellen en het beste in mensen boven te halen. Zijn wijze van coachen is heel natuurlijk en altijd doorspekt met de nodige dosis humor. Hij kan mensen in beweging krijgen en begeleiden naar een nieuwe toekomst. Voor ons is het jammer dat Bas weg is gegaan, maar wij zijn er trots op dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan zijn persoonlijke ontwikkeling die uiteindelijk geleid heeft tot deze stap. Bas wij wensen je heel veel succes.”

Miranda Bakker – Hoofd klantenservice Zorggroep Tangenborgh

“Via een aanbeveling meldde ik mij aan voor een loopbaantraject bij Bas van Ee. Mijn doel: ik had het gevoel dat ik niet voldoende uit mijn opleiding en ervaring haalde, maar wist niet hoe ik dit kon veranderen. Omdat ik door opleidingen zelf al beschikte over een breed theoretisch kader over persoonlijkheidsmodellen en ook de nodige zelfkennis had, was ik sceptisch over het succes dat een loopbaantraject me zou kunnen brengen.Ik kende de theorie en mezelf prima; de praktijk was mijn probleem.Bovendien zat ik niet te wachten op ‘zweverige gesprekken’. Vanaf ons eerste gesprek gaf Bas blijk van veel mensenkennis, door dit direct aan te voelen. Zijn kracht was dat hij in onze gesprekken zonder moeite een no nonsense stijl koos die aansloot bij mijn belevingswereld. Met concrete voorbeelden en verbazend praktische tips, beide met veel enthousiasme door hem overgebracht, hielp hij mij werkelijk mijn optreden in de praktijk krachtiger te maken. Het loopbaantraject bij Bas leverde mij op dat ik binnen een half jaar promotie maakte op mijn werk. Mijn slogan: Bas, ook voor sceptici!

Tjapko Rubing – Supervisor DHL

Bas is zeer gedreven en betrokken in zijn werk en heeft oor en oog voor de klant. Hij heeft zich erg verdiept als mij als persoon zodat ik de juiste stappen in mijn loopbaan heb kunnen maken. In het traject bij Bas blijf je zelf aan het stuur en stippel je zelf je eigen koers uit. Bas werkt niet vast omlijnde met protocollen, maar kijkt en luistert goed waar jou behoefte ligt en waar jij graag naartoe wilt werken. De ‘vrijheid’ die Bas je in het traject biedt geeft je de ruimte om nieuwe kansen en mogelijkheden verder te onderzoeken en te ontplooien. Kortom; Ik zou eenieder die een outplacementtraject wil volgen van Ee consultancy aan willen bevelen.

Bart Romijn, applicatiebeheerder UMCG

“Naast zijn creativiteit, integerheid en openheid is Bas iemand die het voor elkaar krijgt dat je zonder wrok gedwongen afscheid kunt nemen van een werkgever, zodat de relatie goed blijft hetgeen er toegeleid heeft dat ik nu weer een betaalde baan heb gevonden. Tevens heb ik o.a.geleerd om in oplossingen te denken en niet in doomdenken. Tenslotte is Bas in staat om goed aan te voelen waar de sterke en aandachtspunten van iemand liggen en dit op een goede en effectieve manier over te brengen, zodat je als klant ook praktisch gezien er echt wat mee kan.”

Hiltje Hof, hoofd P&O OSG Sevenwolden

“Bas heeft een aantal ex-docenten van ons goed op weg geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Hij heeft hen op nieuwe sporen weten te zetten; hij combineert op een prettige manier diepgang in loopbaanorientatie met een actiegerichte stijl van werken om mensen effectief te laten solliciteren en hen daadwerkelijk nieuw werk te laten verwerven.”

Annemarie Viellevoye, eigenaar Olympia Uitzendbureau Meppel

“Ik ken Bas van Ee als een loyale vriendelijke collega uit mijn tijd bij Vedior Personeelsdiensten en daarom reden genoeg om inmiddels al 10 jaar contact te houden en zaken te doen. Op onze werkvloer bij Olympia Uitzendbureau Meppel heb ik gebruik gemaakt van zijn MDI consultant vaardigheden en heeft hij mijn team helpen samenstellen. Met zijn persoonlijke en inspirerende coaching heeft hij de nieuwe werknemers begeleid in de eerste maanden. Het team is nog steeds compleet, iets wat in onze branche niet vanzelfsprekend is. Zijn loopbaan begeleiding vaardigheden heb ik van dichtbij meegemaakt, mijn partner is na 9 jaar offshore nu in september 2011 gestart met een deeltijd volwassen opleiding met bijhorende stage in een heel ander vak. Dit traject heeft mijn partner als zeer prettig ervaren. Wat mij is opgevallen is dat het een relatief kort traject is geweest met doeltreffende gesprekken en testen. Samengevat, Bas is een kundig persoon, hij staat naast de mens en reikt handvaten aan die bruikbaar zijn. Bas ik gun meer mensen jou in hun leven!

Gerline Roo – Olympia Uitzendbureau Meppel

“Toen ik werd uitgenodigd voor het gesprek had ik geen idee wat ik precies moest verwachten. Dat je eigenlijk binnen een half uur al door had hoe ik in elkaar stak vond ik heel bijzonder,dat zegt wel wat over de kwaliteit van je werk.Ik vond het een ontzettend interessant gesprek, ook voor mezelf en mijn eigen ontwikkeling. Het was af en toe wel confronterend maar beslist niet op een vervelende manier.Het was eerder een bewust maken van bepaalde dingen die ik zelf nog niet op die manier had bekeken. Bedankt daarvoor ?? ”

Ingrid Alves – Manager Bedrijven, Rabobank

“Ik heb een loopbaantraject bij Bas gedaan en heb het als heel plezierig, ontspannend en inspirerend ervaren. Bas geeft je alle vertrouwen en is heel betrokken. Daarnaast is hij heel attent en positief. Kortom ik zag Bas als “mijn coach” die mij naar mijn nieuwe uitdaging in een hele andere branche super heeft begeleid! ”

Aad Bruggeman – Founding Director at BOND BV

“Bas is een een bijzonder mens: aimabel, warm en tegelijkertijd analytisch haarscherp. En vooral Bas is authentiek “what you see, is what you get”
Zelfs uit een informeel gesprekje haal ik waardevolle tips. Handvatten waar je wat mee kan. Bedankt Bas! ”

Ellen IJmker – Management Assistent Schiphol Travel

“Bas heeft mij geweldig begeleid in een periode dat ik het gevoel had vast te zitten in mijn toenmalige baan en toekomstperspectief. Ik heb veel waardering voor zijn gave om mensen heel snel door te hebben en daar op in te spelen. Hij stelt net die vragen die je juist aan het nadenken zetten en waarmee je ook verder kunt. Het traject (hoewel het voor mij niet voelde als een traject) verloopt heel geleidelijk en per keer wordt bekeken wat de beste vervolgstap is. Er wordt niet vastgehouden aan standaard lijsten, stappenplannen etc. want iedereen is anders met andere behoeften aan begeleiding en daar speelt Bas goed op in. Weinig papierwerk en ellenlange testen maar juist echte persoonlijke begeleiding op basis van zijn eigen kennis en inzicht en wat ook heel belangrijk is: jouw eigen inbreng. Je krijgt het niet op een presenteerblaadje hoe het moet en hoe het zou moeten zijn; hij begeleid en laat het je zelf ontdekken en dat is juist wat een begeleider hoort te doen.
Bas: ben erg blij met onze samenwerking, bedankt voor je inzichten en we houden zeker contact in de toekomst! ”

Marcel van Let – Consultant & kwaliteitzorg at KTBA People in Food

“Middels een loopbaanadvies traject met Bas in contact gekomen om uit te vinden waar mijn passie lag op werk gebied en vooral waar ik veel energie uit zou halen. Door heel doortastend, betrokken en op een persoonlijke maar integere manier te werken, heb ik mijn droombaan gevonden. De kracht van Bas is om binnen enkele gesprekken de kern van het probleem door jezelf te laten vinden en dit effectief aan te pakken. Met een enorme leercurve heeft dit traject mij op werkvlak maar ook op persoonlijk vlak veel handvatten gegeven om snel zaken te signaleren en terug te komen bij de basis. Bas is echt een mensen mens die met een aanstekelijk enthousiasme je op je eigen tempo naar je doel brengt.”

Mirjan van de Beld – Zelfstandig Professional Juridisch Adviseur Mediator 

“Bas weet als geen ander je sterke punten en goede vaardigheden naar boven te halen. En weet daarmee jouw carrière weer een boost te geven. Je doet dit uiteindelijk allemaal zelf maar Bas voelt heel goed aan welke tools je nodig hebt om jezelf weer helemaal in je element te voelen. Hij is zeer betrokken met wat jou aangaat en wat je wilt doen. Hij is een hele goede gesprekspartner en brainstormer. Bas mag zich daarom met recht een goede coach noemen!”